Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τι δήλωσε ο Δαλούκας για τη φωτιά στο τζιπ

Στόχος αγνώστων έγινε το αυτοκίνητο του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας.

Αρχικά, οι άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, αφαίρεσαν ένα laptop και αλλά αντικείμενα μικρότερης αξίας από το πολυτελές τζιπ του ρεφερι, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το εξοχικό του, και στη συνέχεια το πυρπόλησαν με βενζίνη, προφανώς για να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Μιλώντας στο MEGA, ο διαιτητής είπε για το περιστατικό: "Υπήρξαν υλικές φθορές στο αυτοκινητό μου, υπαρχουν έρευνες τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την Αστυνομία. Ατυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι προσωπικά μου αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα δεν υπάρχουν, που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρή υπόνοια ότι μπορεί να συνδέεται και με κλοπή".

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί το περιστατικό να συνδέεται με το ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Δαλούκας απάντησε: "Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, είναι δουλειά αστυνομικών αρχών να το δουν, εγώ τέτοια ένδειξη δεν μπορώ να έχω".

Το όνομα του πρωην διαιτητή είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με τις κασέτες που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος είχε καταθέσει στις 11 Μαρτίου στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου ότι δεχεται απειλές και ότι συγκεκριμένο πρόσωπο επιχείρησε να τον επηρεάσει, παραμονές του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκος.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποια στοιχείο για την ταυτότητα τον δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου