Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΕΠΟ σε Βασάρα: «Προχώρα με τα σεμινάρια»

Αγώνα δρόμου κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύρος Βασάρας, προκειμένου να ετοιμάσει τα σεμινάρια των διαιτητών, στα οποία πέρα από τα μαθήματα θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις και τα τεστ με βίντεο. Ο Βασάρας έλαβε εντολή να προχωρήσει στο σχεδιασμό, ώστε όλα να είναι έτοιμα, όταν η ΕΠΟ θα ξεκινήσει τις εργασίες της και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, κάτι που ήδη έχει γίνει.
Το συγκεκριμένο θέμα έχει και δεύτερη ανάγνωση, σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα μέλος της νέας ΚΕΔ και πέρα από την εκπαίδευση των διαιτητών, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά, θα αναλάβει κι άλλες αρμοδιότητες. Απομένει να δούμε αν ο Βασάρας θα κάνει τους ορισμούς κάποιας συγκεκριμένης εθνικής κατηγορίας, ακόμη και της Σούπερ Λίγκας, ή αν θα έχει την υψηλή επιστασία.

Η ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΟΥΣ

Η Ελένη Κυρίου (Αρκαδίας) θα κάνει τους ορισμούς στους αγώνες ποδοσφαίρου των Special Olympics. Επίσης, εθελοντικά τις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν οι διαιτητές Παμπορίδης, Μάνταλος, Τσινιάρης, Γιάχος, Παππάς, Βοσκάκης που ανήκουν στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας και οι βοηθοί Αργυρός, Κουρουμπίλια, Κουτσουμπού, όπως επίσης και διαιτητές και βοηθοί μικρότερων κατηγοριών, μεταξύ αυτών και η διεθνής διαιτητής Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (Ευρυτανίας). Η πρώτη συγκέντρωση ορίστηκε για τις 25 Ιουνίου, στο αθλητικό κέντρο του Πανιωνίου ενώ όλοι έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια για τους κανονισμούς.

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=dietisia&Rec_ID=64512

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου